Prezentare generală a sloturilor Wolf Gold 2022

Wolf Gold este un joc foarte interesant de la popularul dezvoltator de software Pragmatic Play. De la începuturile sale și până astăzi, aparatul a fost solicitat atât de jucătorii noi, cât și de cei experimentați, datorită graficii sale moderne și a unei varietăți de caracteristici.

Tema nativilor americani sau indian a fost luată ca bază a jocului. Gama de pariuri din joc este prezentată destul de universal, iar prezența rotirilor gratuite și deloc vă permite să vă bucurați la maximum de joc.

Slotul Wolf's Gold are 5 role și 25 de linii fixe, ceea ce vă permite să câștigați mulți bani dacă aveți noroc, desigur. Caracteristica principală a slotului sunt trei jackpot-uri interesante, ei bine, prezența unei atmosfere prietenoase, scatters și simboluri sălbatice, și vă permit cu adevărat să vă încercați norocul.

Grafică și interfață

Grafica slotului a fost concepută până la cel mai mic detaliu pentru a o face strălucitoare și distinctă. Fundalul principal este un cer albastru închis și munți americani maro. Există diferite imagini de joc sub formă de păsări, animale și personaje speciale.

Slot pentru schema de culori este destul de contrastantă, dar nu prea pestriță, astfel încât în timpul jocului să nu distragă atenția. Animația este de înaltă calitate. Deasupra câmpului de joc puteți vedea numele slotului și cantitatea de jackpot-uri posibile pentru combinațiile câștigătoare.

Panoul de jos a plasat următoarele butoane și funcționalități:

 • meniu principal;
 • schimbați volumul muzicii;
 • informații despre mașină;
 • numărul de credite;
 • pariu făcut;
 • jucați în modul automat.

Cu o asemenea varietate de caracteristici, povestea lui Wolf Gold este destul de interesantă și captivantă. Și, transparența interfeței și panoul de control al calității au permis să facă slotul unul dintre cele mai bune de pe site-ul Vulkan Vegas. Acest slot poate fi jucat gratuit într-un mod special „demo”, precum și pe bani reali.

Date tehnice

Acest aparat are cinci role și douăzeci și cinci de linii de plată fixe, iar suma pariată pe linie poate varia de la 0,01 USD la 0,5 USD. Astfel, se poate afirma cu siguranță că Wolf Gold va atrage în special nou-veniți datorită pariurilor lor mici. Pentru a face o combinație câștigătoare în slot, trebuie să aduni 3, 4 sau 5 din aceeași imagine, numărătoarea începe cu rola din stânga.

Tabel - Parametrii slot de bază

Producător Joc pragmatic
Tipul de slot machine Sloturi video
Numărul de tobe 5
Numărul de linii 25
Împrăștia da
Joc bonus da
Freespins da
Simbol sălbatic da
RTP 94,02%
Volatilitate Mediu
Înmulțirea maximă х1000
Intervalele de rate 0,01 USD până la 0,5 USD
Numărul de monede pe linie de la 1 la 5
Risc/Jocuri de noroc/Joc dublu Nu
Redare automată da
Tema Slot Fiarele

Plata mașinii este de 96,01%, iar volatilitatea este medie. Aceasta înseamnă că jucătorul poate obține o miză de x1000 pe rotire. Acest nivel de volatilitate înseamnă că cea mai mare plată trebuie să fie de cel puțin 3 ori pariul. Jokerul de aici este lupul, care este prezentat ca un Sălbatic și înlocuiește combinațiile obișnuite.

Combinații câștigătoare la slot

Simbolurile din slotul Wolf's Gold sunt destul de strălucitoare, la fel ca și modul de joc în sine. Pentru a înțelege jocul, merită să aruncați o privire mai atentă la combinațiile de premii, care sunt prezentate în tabelul de mai jos.

Tabel - Combinații principale de sloturi Wolf Gold (pentru 3, 4 și respectiv 5 imagini)

zimbri 25, 250 și 500
Orlan 20, 150 și 400
Puma 15, 100 și 300
Cal 10, 50 și 200
Jack, regină și rege 5, 20 și 50
As 10, 20 și 50

Simboluri de care trebuie să fii atent:

 1. Wild (lupul) se găsește pe toate rolele, poate ocupa atât coloanele cât și întregul ecran și, dacă este necesar, înlocuiește pozele obișnuite pentru a forma combinații de premii.
 2. „Scatter” (apus de soare) - poate fi găsit pe rolele 1,3 și 5, obținerea a 3 sau mai multe îi va oferi jucătorului un premiu generos de 1 pariu, urmat de rotiri gratuite.
 3. „Bonus” (luna) este un simbol de bani care vă permite să declanșați bonusuri suplimentare și să jucați jackpot-ul.

Astfel, slotul Wolf's Gold este realizat cât se poate de elaborat, ceea ce poate mulțumi în special jucătorii experimentați.

Wolf Gold bonusuri și rotiri gratuite la sloturi

Acumularea de rotiri gratuite are loc în valoare de 5 bucăți pentru bani reali laCazinoul Vulkan Vegas. Cele trei role din mijloc sunt combinate într-un singur joker „uriaș” care umple centrul ecranului. Rotirile gratuite sunt extinse, iar numărul lor poate crește. Money Respin - simbolurile bonus sunt prezentate sub formă de sume diferite. Suma jackpot-ului poate apărea și pe ele.

Când orice celule sunt formate din 6 imagini identice, atunci acest bonus este declanșat. În acest caz, simbolurile premiului vor rămâne la locul lor, în timp ce simbolurile obișnuite se schimbă în timpul procesului de rotire. La început, simbolurile speciale vor fi trei, iar dacă apar luni suplimentare, scorul este actualizat la 3. Odată ce runda se încheie, toate pozele bonus sunt adunate. Așa se obține plata finală. Dacă iei toate cele 15 poziții, vei primi mega jackpot-ul.

Wolf Gold să joace pentru bani la Vulkan Vegas

Jucătorii de noroc se pot bucura de slot machine fără a fi nevoie să se înregistreze, dar în acest caz pot câștiga doar cu bani falși. De aceea trebuie depusă o sumă minimă pentru a câștiga. Este posibil să joci pe un PC, laptop sau dispozitiv mobil. Nu există nicio diferență în ceea ce privește funcționalitatea și designul grafic. Veți putea citi știrile, comunica cu suportul tehnic, depune/retrage bani, folosește bonusuri etc.

Argumente pro şi contra

Dacă este prima dată când joci Wolf's Gold și vrei să înțelegi câteva lucruri, merită să fii atent la avantajele și dezavantajele aparatului. Pentru că, pe baza acestor cunoștințe, îți poți petrece timpul liber cât mai bine.

Avantaje
 • Plăți destul de generoase;
 • O gamă largă de oferte bonus;
 • Operare și interfață simplă;
 • Gamă de pariuri versatilă;
 • Oportunitatea de a juca pe un dispozitiv mobil;
 • Șanse de sume mari și un mega jackpot.
Dezavantaje
 • Există anumite limitări;
 • Practic nu există informații disponibile online;
 • Nu este întotdeauna posibilă activarea bonusurilor;
 • Nu este posibil să câștigi o sumă mare pe termen lung.

Drept urmare, putem trage o mică concluzie că slotul Vulkan Vegas este ideal pentru acei jucători care preferă un joc pe îndelete și confortabil, fără a risca în același timp mulți bani. Este ales atât de începători, cât și de jucătorii experimentați, indiferent de succes. De aceea depinde de tine să decizi, dar cel mai bine este să-l încerci în modul gratuit.

Alegeți o limbă: