Prezentare general─â a sloturilor Majestic King 2022

Slotul Majestic King a fost dezvoltat de compania Spinomenal, care a ├«ncercat s─â ├«l fac─â c├ót mai interesant ╚Öi u╚Öor de utilizat. Astfel, slotul a primit o component─â grafic─â ╚Öi muzical─â de ├«nalt─â calitate. A, extragerea combina╚Ťiilor de premii pe 5 role ╚Öi 25 de linii fixe.

Există, de asemenea, un joc bonus destul de interesant, al cărui scop este colectarea anumitor multiplicatori. În timp ce volatilitatea din mașină este prezentată medie, iar multiplicatorul maxim este x300. Designul muzicii africane este poate una dintre caracteristicile slotului. Specificatiile tehnice sunt medii, dar sunt perfect compensate de cadourile foarte generoase.

Designul mașinii de slot

Din punct de vedere vizual, Majestic King a primit un tratament destul de izbitor ╚Öi bun. Fundalul este un giulgiu colorat ├«n care locuiesc un num─âr mare de animale exotice. Anima╚Ťia este, de asemenea, la punct - combina╚Ťiile de elemente c├ó╚Ötig─âtoare sunt iluminate ╚Öi cresc considerabil ├«n dimensiune.

Exist─â, de asemenea, mai multe imagini cu premii, inclusiv un leu, un elefant, un vultur, giraf─â, zebr─â, c─âr╚Ťi de joc ╚Öi alte icoane. Slot machine are o melodie foarte vesel─â, care este asociat─â cu stilul african ╚Öi v─â permite s─â v─â bucura╚Ťi din plin de jocul neobi╚Önuit.

Caracteristici tehnice

Slotul are cinci role ╚Öi dou─âzeci ╚Öi cinci de linii de plat─â. ├Än timp ce limitele de pariu variaz─â de la 0,25 USD la 250 USD per rotire, ceea ce este grozav pentru acei juc─âtori care prefer─â s─â parieze sume mari deodat─â. Po╚Ťi crea o combina╚Ťie de premii ├«ncep├ónd cu 3 simboluri, num─âr├ónd, ca ├«ntotdeauna, din rola din st├ónga.

Tabel - Principalele caracteristici ale jocului de sloturi

Produc─âtor Spinomenal
Tipul de slot machine Sloturi video
Num─ârul de tobe 5
Num─ârul de linii 25
Împrăștia da
Joc bonus da
Freespins da
Simbol s─âlbatic da
RTP 95,16%
Volatilitate Sc─âzut
├Änmul╚Ťirea maxim─â Đů300
Intervalele de rate 0,25 USD până la 250 USD
Num─ârul de monede pe linie 1
Risc/Jocuri de noroc/Joc dublu Nu
Redare automat─â da
Subiect Natur─â

Trebuie remarcat faptul c─â procentul de rentabilitate este de 95,16%, dar nivelul de varia╚Ťie nu este raportat de dezvoltator. Plata maxim─â posibil─â este x300, ceea ce nu este suficient chiar ╚Öi pentru o volatilitate sc─âzut─â. Simbolul s─âlbatic din joc este reprezentat de un leu alb, care este capabil s─â ├«nlocuiasc─â simbolurile obi╚Önuite, dar nu formeaz─â combina╚Ťii singur.

Simboluri ╚Öi combina╚Ťii c├ó╚Ötig─âtoare

Exist─â un total de 12 simboluri ├«n jocul Majestic King. Fiecare pictogram─â are propria sa imagine, diferi╚Ťi multiplicatori ╚Öi, desigur, probabilitatea de a ap─ârea pe rol─â. Toate aceste simboluri sunt asamblate ├«n combina╚Ťii de premii, ├«ncep├ónd cu 3 ╚Öi termin├ónd cu 10 din aceea╚Öi imagine.

Combina╚Ťii de premii de mas─â - sloturi

10/J simboluri mici, de la x5 la x80
Q/K simboluri simple, de la x8 la x100
A simbol card rar, de la x12 la x120
Zebră crește pariul de la x14 la x200
Girafă crește pariul de la x16 la x220
Vultur câștiguri între 18 și 260 de pariuri
Elefant simbol comun rar, multiplicator de la x20 la x300
Scatter (sigla jocului) declanșator de freespin
Sălbatic (leu alb) înlocuitori pentru simbolurile normale, multiplicator până la x200
Bonus (lemn) runda bonus

Dup─â cum pute╚Ťi vedea din tabel, aproape fiecare simbol Majestic King aduce c├ó╚Ötiguri bune, sau v─â permite s─â activa╚Ťi bonusuri, din care pute╚Ťi ob╚Ťine cele mai generoase cadouri. Pute╚Ťi explora toate imaginile mai detaliat ├«n modul ÔÇ×demoÔÇŁ al Cazinou online Vulkan Vegas, iar apoi ne vom uita la complet─ârile bonus mai detaliat.

Bonusuri și rotiri gratuite

Pentru a ob╚Ťine rotiri gratuite, juc─âtorii vor trebui s─â colecteze 3 p├ón─â la 5 scatters pe role. Se declan╚Öeaz─â apoi roata norocului, care determin─â urm─âtoarele extrageri:

  • Se acord─â 40 de rotiri gratuite;
  • un simbol dublu permanent.

Al doilea bonus de slot este mult mai familiar, folose╚Öte ╚Öi rotiri gratuite, dar pentru a-l activa, va trebui s─â aduni un set de 3 c─âr╚Ťi bonus. Astfel, va trebui s─â completa╚Ťi indicatorul de multiplicare a pariului total datorit─â simbolurilor scatter, p├ón─â la finalizarea rundelor de ├«nceput ╚Öi suplimentare.

Argumente pro ┼či contra

├Änainte de a ├«ncepe s─â juca╚Ťi pe bani reali, merit─â s─â lua╚Ťi ├«n considerare nu numai specifica╚Ťiile, ci ╚Öi avantajele ╚Öi dezavantajele, precum ╚Öi, dac─â este posibil, feedback-ul de la al╚Ťi juc─âtori. Drept urmare, pute╚Ťi face jocul c├ót mai sigur posibil ╚Öi ├«l pute╚Ťi face c├ót mai convenabil.

Avantaje
  • Jokeri aleatoriu ╚Öi simboluri duble speciale;
  • Exist─â un joc bonus ├«n care po╚Ťi colecta diferi╚Ťi multiplicatori;
  • Exist─â o rund─â bonus cu rotiri gratuite, ├«n care simbolul selectat aleatoriu va fi ├«ntotdeauna un format dublu.
Dezavantaje

Dezavantajele includ faptul că aparatul are volatilitate medie, iar multiplicatorul maxim disponibil este doar x300 pentru pariu. Astfel, slotul Majestic King poate fi considerat bun din punct de vedere al gameplay-ului și al vizualului.

├Än ea, juc─âtorii vor g─âsi un num─âr mare de bonusuri diferite, datorit─â c─ârora ├«╚Öi vor ├«nviora jocul ├«n a╚Öteptarea unor cadouri mai generoase. ╚śi, doar cu abordarea corect─â, v─â pute╚Ťi a╚Ötepta la ni╚Öte c├ó╚Ötiguri destul de mari!

Alege╚Ťi o limb─â: