Prezentare generală a sloturilor Gold Mania 2022

Gold Mania a fost dezvoltat de furnizorul major Gamzix și a fost lansat relativ recent. Dar, în ciuda acestui fapt, slotul a câștigat deja o popularitate uriașă datorită mecanicii sale de înaltă calitate și a graficii simple, dar colorate. În recenzia noastră, veți afla toate caracteristicile Golden Mania.

In timp ce Vulkan Vegas site-ul web oferă posibilitatea de a juca atât gratuit, cât și pe bani reali. Tema slotului este exploatarea diverselor materiale prețioase, are cinci role și zece linii fixe. Pe role, puteți vedea simboluri tematice care vă permit să obțineți câștiguri. În plus, are mai multe simboluri wild, multiplicatori atractivi, rotiri gratuite și opțiunea de a cumpăra un bonus.

Grafică

Grafica slotului Golden Mania a fost realizată la cel mai înalt nivel, lucru care se poate observa încă din primele secunde de joc. Doar acordați atenție imaginilor luminoase care sunt prezentate pe role și vedeți singur. Potrivit poveștii, jucătorii vor fi angajați în exploatarea diferitelor metale prețioase.

De asemenea, este de remarcat faptul că poate surprinde și plăți destul de generoase. Și, datorită ratei ridicate de rentabilitate pe ecran, de multe ori vor fi afișate aceleași personaje, ceea ce vă permite să obțineți cadouri frumoase. Una dintre caracteristicile mașinii poate fi considerată pe bună dreptate un joc bonus, care cu siguranță vă va crește câștigurile.

Caracteristici tehnice

Realizat în genul Gold Rush, slotul vă permite să vă bucurați la maximum de joc. Obțineți minerit pentru aur și alte materiale pe computer, telefon sau tabletă. În plus, merită subliniat punctul că jocul RTP a prezentat un nivel destul de ridicat și este de 97%. Pe terenul de joc sunt cinci role și zece linii.

Tabel - Parametrii de bază ai Golden Mania

Producător Gamzix
Tipul de slot machine Sloturi video
Numărul de tobe 5
Numărul de linii 10
Împrăștia da
Joc bonus da
Freespins da
Simbol sălbatic da
RTP 97%
Volatilitate Înalt
Înmulțirea maximă х25000
Intervalele de rate 1 USD până la 200 USD
Risc/Jocuri de noroc/Joc dublu Nu
Redare automată da
Subiect Goana după aur

În timp ce caută aur cu prospector, jucătorii pot atinge cote fără precedent. Pentru a începe, pur și simplu decideți asupra pariului în Gold Mania, unde toate simbolurile tematice pot plăti până la 8.000.000 de monede. Sunt utilizate și rotiri gratuite originale cu opțiuni suplimentare de la simbolul wild.

Plata mare și cotele impresionante la combinațiile de premii fac ca rotirea rolelor să fie un proces cu adevărat interesant. Inițial, ar trebui să rulați slotul în modul „demo” gratuit și numai după ce începeți să puneți niște bani reali.

Simboluri și plăți

Un total de 10 simboluri comune în jocul Golden Mania așteaptă jucătorii în acest slot. Pentru a strânge de la ei o combinație câștigătoare, trebuie doar să obțineți 3 dintre aceleași personaje pe aceeași linie de plată. De exemplu, jocul prezintă diverse cărți de joc în nuanțe strălucitoare.

Albastru J, violet Q, roșu intens K și verde deschis A vă permit să obțineți o recompensă de 0,5 până la 7,5 în funcție de suma pariată. Dacă se găsește o combinație câștigătoare de alegeri, vă puteți aștepta să fiți recompensat cu un multiplicator de la 1,2 la 10.

Combinațiile de felinare pot câștiga între 1,5 și 20 de ori suma pariată. Există și dinamită, care poate câștiga premii frumoase. În plus, în joc există o sticlă de rom, care aduce o recompensă corespunzătoare.

Există și un afiș pe care scrie aur, aur, aur! Aceasta are un multiplicator între x2 și x75. Vagonul de aur din slot aduce cadouri foarte generoase și este unul dintre simbolurile de top. În timp ce pictograma Wild vă permite să obțineți rotiri gratuite, ei bine, scatter-ul este neplătit.

Argumente pro şi contra

Dacă doriți doar să jucați Gold Rush, vă recomandăm să luați în considerare avantajele și dezavantajele slotului. Pentru a-i înțelege în cele din urmă punctele tari și punctele slabe și apoi să aplici ceea ce ai învățat în avantajul tău.

Avantaje
  • Obținerea de simboluri de mare valoare în orice direcție;
  • Oportunitatea de a câștiga de până la 2.000 de ori într-o singură rotire în jocul principal;
  • 3 bucăți de rotiri gratuite unice în care poți activa un multiplicator suplimentar;
  • Câștigul maxim posibil vine cu un multiplicator de x25.000;
  • Un RTP ridicat de 97%, ceea ce este mult peste medie.
Dezavantaje
  • Niciun joc bonus, cu excepția glumeților.

Astfel, Gold Mania este prezentat ca o slot machine destul de simplă, dar în același timp, concepută cu gust. Compania Gamzix a folosit diverse metale prețioase ca bază, astfel încât interfața mașinii strălucește și strălucește, ceea ce cu siguranță va atrage atenția. Dezvoltatorul a încercat să-și facă jocul nu numai șic, ci și-a ocupat un randament financiar ridicat, motiv pentru care merită cu siguranță atenția ta!

Alegeți o limbă: