Prezentare generală a slotului Extra Win X 2022

Clasicul fructat revine în acțiune în noul joc Extra Win X de la dezvoltatorul Swintt. Slot machine folosește un aspect 3x3 și câștigurile sunt formate pe 5 linii fixe. Grafica jocului este foarte simplă, cu rolele decorate într-un cadru roșu și un degrade colorat în fundal.

Trebuie remarcat faptul că procentul de randamente în joc este prezentat mediu-scăzut - 94, 02%, dar, în ciuda unui astfel de număr câștig, un premiu bun se va dovedi în continuare. În plus, slotul are câteva funcționalități de bază: există un joc de risc și posibilitatea de a câștiga un câștig suplimentar cu un multiplicator x20. În timpul rundei de bonus Extra Win X, pe ecran apare o roată bonus și pe ea apar 8 sectoare, care vor determina câștigurile.

Designul mașinii de slot

Slotul are un design destul de luminos și o grafică de bază. Nu va exista nicio animație specială. A, fundalul muzical este foarte dinamic și distractiv. Elemente de premiu ale slot machine: fructe (lămâi, prune, cireșe și portocale), precum și șapte, lingouri de aur, monede și multe altele. Per ansamblu, merită remarcat faptul că grafica jocului este destul de bună și reprezintă un slot clasic.

Date tehnice

Grila de joc are 3 role și 5 linii fixe, pe care pot cădea 3 imagini identice; numărătoarea inversă începe din partea stângă. Miza minimă începe de la 0,05 cenți, iar miza maximă poate ajunge până la 100 USD, ceea ce face ca Extra Win X să fie potrivit chiar și pentru începători.

Producător Swintt
Anul înființării 2022
Tipul de slot machine Slot video clasic
Numărul de tobe 3
Numărul de linii 5
Împrăștia Nu
Joc bonus da
Freespins Nu
Simbol sălbatic Nu
RTP 94,02%
Volatilitate Mediu-scăzut
Înmulțirea maximă х1000
Intervalele de rate 0,05 USD până la 100 USD
Numărul de monede pe linie de la 1 la 200
Risc/Jocuri de noroc/Joc dublu Nu
Redare automată da

RTP-ul slotului este foarte scăzut, la doar 94,02%, cu mult sub nivelul obișnuit de 96%. Dacă aparatul are o variație scăzută-medie, ea oferă aproximativ 1.000 de pariuri totale. Dar, cu abordarea corectă, poți câștiga în continuare o plată destul de generoasă în joc!

Simboluri și plăți

Slotul Extra Win X are doar 8 simboluri diferite. Merită să verificați tabelul pentru a stabili combinațiile de simboluri în consecință cu plățile lor. Pentru a câștiga în acest slot, trebuie să strângeți trei imagini identice, numărând invers din rola din stânga. Toate plățile vor fi multipli ai pariului total selectat. Cel mai mic simbol din joc este inelul cu stele, care valorează o dată pariul.

Fructul este o pictogramă câștigătoare medie, care va plăti de 8 ori suma pariată. Stea dublă, clopot și șapte dublu vor plăti x20, x50, x200 de ori pariul total. Jocul nu folosește simboluri speciale. Dar, oferă în continuare mai multe caracteristici diferite care cu siguranță vor mulțumi mulți jucători.

Funcții suplimentare

Odată ce terenul de joc este umplut cu imagini identice, se activează roata norocului, care oferă jucătorilor următoarele opțiuni de premiu:

  • posibilitatea unei plăți aleatorii;
  • ultima recompensă este înmulțită cu un factor de doi;
  • primirea unui segment mister cu un cadou aleatoriu;
  • ieșirea dintr-un sector care pierde.

Aici, jucătorul rulează roata o dată și este recompensat în consecință. Nu există alte bonusuri disponibile în slotul Extra Win X.

Modul bonus

Nu există nicio rundă bonus în slotul pentru fructe. Asta pentru că jocul se referă la învârtirea roții norocului și la posibilitatea de a câștiga un premiu aleatoriu. Sincer vorbind, slotul este potrivit pentru cei care se învârt și pot învârti rolele mult timp în speranța de a obține combinații bune.

Extra Win X pentru a juca pentru bani

Dacă doriți să încercați să jucați Extra Win X, mergeți la pagina deCazinoul Vulkan Vegas. Platforma este complet sigură și modernă. Datorită cărora toți nou-veniți li se oferă mai multe metode de plată și, bineînțeles, înregistrare. Casino funcționează sub licența corespunzătoare, ei bine, mai multe informații pot fi găsite pe resursa oficială.

Pentru a juca pe bani reali în Extra Win X, trebuie mai întâi să vă decideți miza, apoi să vă împărțiți cu grijă bugetul la numărul de rotiri. De asemenea, este de remarcat faptul că, din cauza volatilității scăzute, obținerea unui premiu bun într-un joc slot va fi foarte dificil! Așa că rotiți rolele de mai multe ori înainte de a ajunge să rupți orice premiu.

Argumente pro şi contra

Înainte de a începe să jucați orice slot pentru bani reali, ar trebui să studiați cu atenție nu numai caracteristicile tehnice, ci și avantajele și dezavantajele. În acest fel, vei ști dacă merită să joci un anumit slot sau dacă ar trebui să cauți altceva.

Avantaje
  • mize mici pentru joc atent;
  • versiunea clasică cu 5 linii de plată a slotului;
  • posibilitatea de a plasa pariuri de 100 €/$.
Dezavantaje
  • designul grafic este destul de plictisitor;
  • profitul slotului este foarte mic;
  • a obține un premiu bun este departe de a fi întotdeauna obținut.

Deci, este sigur să spunem că Extra Win X este o mașină clasică de fructe. Dar, fructele de aici vor fi plătite prost. Sunt câteva lucruri pe care mulți jucători nu le plac. În primul rând, aparatul are un procentaj de plată care nu este cu mult mai mare decât media. Acestea fiind spuse, șansele de câștig sunt aproximativ aceleași cu cele ale jocurilor de sloturi similare.

Nu există jackpot, simboluri speciale sau rotiri gratuite, ceea ce este deosebit de dezavantajos în lumea de astăzi. Dar, rămâne la latitudinea jucătorului să decidă dacă joacă sau nu. Vă recomandăm să încercați aparatul în versiunea „demo” gratuită de pe site-ul web Vulkan Vegas înainte de a paria pe bani reali.

Alegeți o limbă: