Prezentare generală a sloturilor Divine Fortune 2022

Majoritatea dezvoltatorilor de software pentru jocuri lansează sloturi cu o oarecare frecvență în temele Greciei și Romei antice. Lansarea Divine Fortune în stilul antichității s-a ocupat de Netent, o companie destul de populară în întreaga lume.

În timpul creării „Divine Fortune” au fost luate în considerare chiar și cele mai mici detalii, motiv pentru care jucătorii nu numai că își pot testa norocul, ci și se pot bucura de atmosfera incredibilă. Ei bine, pentru a aprecia jocul puteți juca un mod special gratuit, iar după aceea mergeți la joc pentru bani reali.

Interfață slot machine

Jocul video are o interfață standard de la compania Netent, care este deja îndrăgită de mulți jucători. Adaptarea sa a fost făcută pentru diverse dispozitive, inclusiv dispozitive mobile. Toate comenzile sunt situate pe două panouri. În panoul principal puteți găsi setări de pariuri și, desigur, porniți rolele, precum și date despre sold și ultimele câștiguri.

Convenabil în mașină este că a prezentat role cu defilare automată. În plus, jucătorii vor putea profita de setările avansate pentru a-și stabili propriile condiții de rotire. Butonul „i” vă permite să deschideți tabelul de plăți, iar butonul „?" puteți găsi reguli detaliate de joc.

Caracteristici tehnice

Într-un joc slot - există 20 de linii fixe, iar terenul de joc are dimensiunea - 5x3. Numărarea combinațiilor câștigătoare are loc din tamburul din stânga, care pornesc de la 3 poze identice. Jocul are un simbol Wild special, care înlocuiește simbolurile obișnuite, cu excepția Scatter și Coins.

Tabel - Parametrii de bază ai slotului Divine Fortune

Producător Netent
Tipul de slot machine Sloturi video/Noroc
Numărul de tobe 5
Numărul de linii 20
Împrăștia da
Joc bonus da
Freespins da
Simbol sălbatic da
RTP 94,02%
Volatilitate Înalt
Înmulțirea maximă х1500
Intervalele de rate 0,01 USD până la 0,5 USD
Numărul de monede pe linie 10
Risc/Jocuri de noroc/Joc dublu Nu
Redare automată da

Așadar, putem concluziona că slotul Divine Luck are o plată foarte bună, care este garantată să ofere jucătorilor premii generoase în bani. În plus, trebuie menționat că slotul are o răspândire destul de mare de pariuri, așa că este potrivit atât pentru începători, cât și pentru jucătorii mai experimentați care preferă să facă pariuri mari.

Simboluri și combinații câștigătoare

Slotul Divine Fortune folosește două grupuri separate de imagini: primul este creaturile mitice, inclusiv Gorgon Medusa, Leul Nemean, Pegasus, Minotaur și chiar un grifon; al doilea este simbolurile obișnuite ale cărților. Toate simbolurile sunt prezentate în animații destul de frumoase, care pot fi văzute în timpul colecției de combinații de premii.

De exemplu, dacă Gorgon Medusa cade, își va deschide ochii și va străluci roșu aprins, în timp ce leul va emite un vuiet destul de puternic. Toate acestea vor avea loc pe o muzică de fundal plăcută care te va transporta într-o poveste interesantă. Un cal alb pe un fundal violet colorat este prezentat ca activator sălbatic și respins. Acest simbol înlocuiește orice simbol obișnuit, cu excepția feței de masă și a monedelor de aur.

Tabel - Plata slotului Divine Luck (pentru 3, 4 și, respectiv, 5 din aceleași simboluri)

J,O 6, 15 și 60
K,A 7, 18 și 80
Efon 14, 40 și 200
Minotaur 16, 50 și 300
Leul nemean 18, 60 și 400
Gorgona Medusa 20, 80 și 600

De asemenea, merită remarcat faptul că sălbaticul se va extinde cu dimensiunea întregii bobine. Această caracteristică se numește Wild on Wild și va fi însoțită de o animație colorată. Pentru a activa această caracteristică, un simbol wild trebuie plasat deasupra altui simbol wild. O coroană de laur auriu cu o mână și un fulger prins în ea este o împrăștiere. Va acumula rotiri gratuite. Pentru a activa bonusul, trebuie plătită o monedă de aur cu pegas și stele, care poate ajuta și la jocul jackpot-ului.

Rotiri gratuite

Pentru a activa rotirile gratuite ale sloturilor Divine Fortune, trei simboluri scatter trebuie să apară în orice poziție. Trei dintre aceste imagini vă permit să obțineți 5 rotiri gratuite, 4 - 8 rotiri și pentru 5 - până la 12. O caracteristică a rundei - la momentul sălbăticiei este extinderea sa pe lățimea tamburului.

Dacă numărul necesar de scatters apare din nou în timpul rotirilor, rotiri gratuite sunt declanșate din nou. Dacă apar trei monede de aur în ulcior, care este plasat lângă role, jocul bonus este declanșat. Dar, moneda va cădea în ulcior doar când simbolul sălbatic apare pe teren.

Argumente pro şi contra

A juca slotul Divine Fortune gratuit sau pentru bani este la fel de interesant. La urma urmei, versiunea „demo” include toate caracteristicile de bază, inclusiv capacitatea de a obține bani virtuali. Potrivit recenziilor jucătorilor, slotul video este ideal atât pentru mize mici, cât și pentru mize medii, datorită apariției frecvente a respinurilor și freespin-urilor.

Avantaje
  • 3 variante diferite de jackpot, dintre care două pot fi obținute destul de des;
  • Posibilitatea de rotiri gratuite și re-rotiri;
  • Respins-urile sunt activate de simbolul wild, care apoi se extinde pe rolă.
Dezavantaje
  • Nu întotdeauna poți câștiga plăți mari;
  • Nu există posibilitatea de a seta linii active pentru pariuri;
  • Nu este prevăzut pentru jocul de risc.

Drept urmare, putem concluziona că slotul tematic Divine Fortune în Vulkan Vegas are un RTP mediu și o volatilitate destul de mare. O animație excelentă și o grafică elegantă pot compensa profitul, dar este posibil ca unii jucători să nu le placă aparatul. În orice caz, alegerea depinde de tine! Dar, încercați acest joc merită cu siguranță, pentru că are un joc foarte dinamic și captivant și vă permite, de asemenea, să vă scufundați cu capul în cap într-o poveste mitologică neobișnuită.

Alegeți o limbă: