Budai Reels Bonus Cumpărare prezentare generală a sloturilor 2022

Slotul Budai Reels se bazează pe mitologia chineză și a fost dezvoltat de Evoplay Entertainment, o companie populară la nivel global. Chiar dacă a fost înființată în 2017, a câștigat rapid încrederea multor jucători folosind abordări inovatoare și, bineînțeles, calitatea software-ului.

Mașinii Bonus Reels a primit o interfață destul de simplă, motiv pentru care se va potrivi aproape oricărui jucător. Are o grilă 5x3 și 20 de linii de plată, care vă permit să câștigați un premiu de x5000 de ori pariul. În plus, este de remarcat faptul că utilizarea stilului asiatic este foarte evidentă, deoarece designerii mașinii au folosit zeul norocului din mitologia chineză „Hotey”, care a luat drept simbol sălbatic.

Design grafic

Ca estetica chineză în divertismentul jocurilor de noroc? Atunci acest slot machine cu siguranță te va atrage! La urma urmei, are un fundal roșu aprins, iar în jurul ecranului zboară frumoasele petale de cireș. De asemenea, merită remarcată muzica de fundal, care este construită pe sunetul moale al motivelor chinezești și vă permite să adăugați un pic de spectacol.

În ceea ce privește simbolurile câștigătoare, zeul Hotei este considerat cel mai valoros dintre ele și oferă un multiplicator de x200 atunci când se formează o combinație de 5 imagini. Ca simboluri valoroase sunt reprezentate și alte articole chinezești precum punga de bani cu aur, lingoul de aur sau plicul roșu. Simbolurile cardului, pe de altă parte, au cea mai mică valoare.

Caracteristici tehnice

Slotul Budai Reels de la Evoplay are un RTP reglabil de 96,13%. Această cifră este prezentată puțin mai mare decât media de pe piață, datorită căreia jucătorii obțin un profit bun și posibilitatea de a se bucura doar de joc. De exemplu, acest procent vă permite să primiți 96,13 monede înapoi pentru fiecare 100 de monede puse la rotiri câștigătoare.

Tabel - Parametrii de bază ale slotului

Producător Evoplay Entertainment
Tipul de slot machine Sloturi video
Numărul de tobe 5
Numărul de linii 20
Împrăștia da
Joc bonus Nu
Freespins Nu
Simbol sălbatic da
RTP 96,13%
Volatilitate Mediu-Ridicat
Înmulțirea maximă х5000
Intervalele de rate 0,10 USD până la 100 USD
Numărul de monede pe linie 1
Risc/Jocuri de noroc/Joc dublu Nu
Redare automată da
Tema Slot China, Asia, Buddha, Norocul

Plata mașinii este de 96,01%, iar volatilitatea este medie. Aceasta înseamnă că jucătorul poate obține o miză de x1000 pe rotire. Acest nivel de volatilitate înseamnă că cea mai mare plată trebuie să fie de cel puțin 3 ori pariul. Jokerul de aici este lupul, care este prezentat ca un Sălbatic și înlocuiește combinațiile obișnuite.

Simboluri și combinații câștigătoare

Toate simbolurile sunt împărțite în mai multe categorii:

  • Simboluri speciale: scatter și wild;
  • Simboluri simple: toate celelalte pictograme.

Jocul Budai Reels are 5 cărți clasice King (de la A la 10) care oferă multiplicatori standard de la x10 la x15. Acestea sunt urmate de un plic roșu, un lingot de aur și o pungă de monede, cu pariuri variind de la x30 la x100 pentru combinații de 5, în timp ce wild oferă o plată maximă posibilă de x200 de ori pariul pe 5 câștiguri. În plus, jokerii pot înlocui simbolurile obișnuite, iar scatter-ul declanșează re-rotiri.

Argumente pro şi contra

Pentru a înțelege dacă să jucați un slot machine sau mai bine să căutați alte jocuri de noroc mai bune, ar trebui să luați în considerare nu numai caracteristicile sale tehnice, precum și avantajele și dezavantajele. De exemplu, dacă doriți să rulați slotul pentru bani reali Cazinoul Vulkan Vegas, este mai bine să îl încercați în modul „demo” gratuit și apoi să continuați să pariați pe bani reali.

Avantaje
  • Volatilitate medie-înalta;
  • Design grafic colorat;
  • Posibilitatea unor recompense bune;
  • Potrivit atât pentru începători, cât și pentru jucătorii profesioniști;
  • Simboluri speciale - wild și scatter.

Dezavantajele includ faptul că nu există rotiri gratuite și ca atare jocul bonus. Dar, toate acestea sunt compensate perfect de un indicator bun de RTP și multiplicatori excelenți. Ca rezultat, slot machine, ca mulți jucători din întreaga lume, în primul rând datorită calității și designului său.

Pentru că jocul are o grafică foarte frumoasă, un fundal muzical de calitate, o plată bună și o rundă bonus incitantă cu șansa de a câștiga potențialul maxim. Și în ciuda simplității sale de joc, mulți jucători îl subliniază ca un avantaj, precum și prezența unui câștig mare cu un multiplicator de x5000 și chiar fac role mari pentru a urmări primirea comorilor de la Hotey.

Alegeți o limbă: