Prezentare generală a sloturilor Book Of The West

Book of the West a fost dezvoltat de Swintt, care a încercat să o facă cât mai atmosferică posibil. Slot machine are cinci role și trei rânduri, precum și zece linii fixe. Tema jocului este Vestul Sălbatic, care este deosebit de popular în mașinile moderne.

Dacă acordați atenție tabelului de plăți, veți observa că are 9 pictograme distinctive, fiecare cu propriul multiplicator. Cel mai profitabil dintre acestea este cowboy-ul, în timp ce simbolurile care plătesc mijloc sunt pistolul, banditul și doamna. Cărțile de joc și membrii familiei regale sunt simbolurile cu plăți mici.

Temă, grafică și coloană sonoră

În istoria americană, Vestul Sălbatic este cel care a avut o influență puternică asupra imaginației publice. Un cowboy îndrăzneț care conduce pe o întindere de câmpie deschisă este, fără îndoială, fascinant! Book of the West folosește toate imaginile văzute în filme, televiziune și, bineînțeles, în mașina tradițională Wild West.

Fundalul slotului este un șopron de lemn, cu o frânghie atârnând de una dintre role și un butoi pe cealaltă. Lampioanele se vor legăna și vor străluci ușor, deoarece cadrul este din lemn natural. Este furnizat chiar și un poster de căutare, care prezintă un bandit foarte periculos. El, cowboyul, doamna, pistolul și cartea de titlu pot fi văzute periodic pe role. Și, ca muzică de fundal este folosită o melodie occidentală, care va câștiga treptat avânt.

Caracteristici tehnice

Cartea Vestului este o versiune tradițională a Hot Spot cu cinci role și trei rânduri de simboluri, precum și 10 linii active. Gama de pariere va atrage mulți jucători, deoarece suma minimă este de doar 0,1 monede, iar cea maximă este de 50 de monede. RTP-ul mediu (95,32%) și volatilitatea scăzută se combină pentru a obține recompense foarte generoase.

Tabel - Parametrii de bază ale slotului

Producător Swintt
Tipul de slot machine Sloturi video
Numărul de tobe 5
Numărul de linii 10
Împrăștia da
Joc bonus Nu
Freespins da
Simbol sălbatic da
RTP 95,16%
Multiplicator pentru sălbăticie Nu
Volatilitate Scăzut
Înmulțirea maximă х5000
Intervalele de rate 0,01 USD până la 50 USD
Numărul de monede pe linie 1 USD până la 50 USD
Risc/Jocuri de noroc/Joc dublu Nu
Redare automată da
Subiect Vestul Salbatic

Pe lângă prezența opțiunilor tradiționale, aici puteți găsi și funcții suplimentare. De exemplu, jocul conține un simbol wild, multiplicatori de câștiguri, rotiri gratuite și câteva simboluri suplimentare speciale care sunt activate în timpul rotirilor gratuite fără depunere.

Combinații câștigătoare

Suma creditului va fi cuprinsă între (0,10 - 1,00), iar multiplicatorul va fi între x1 și x5. Deci, pariul total va fi între 1.00 și 50.00. Tabelul dinamic de plăți se va modifica pe măsură ce pariul dvs. se schimbă. Dar, dacă începeți cu cel mai mic pariu posibil, un exemplu este dat mai jos.

Tabel - Plata slotului Book of the West

Simboluri 2 3 4 5
10, J, Q - 25 125 500
K,A - 25 200 750
Pistolă, bandit 25 150 500 3750
Sălbatic (carte) - 100 1000 10000
doamnă 25 200 2000 10000
Simboluri 2 3 4 5
Cowboy 50 500 5000 25000

Astfel, este sigur să spunem că Vestul Sălbatic oferă niște recompense foarte generoase. Ei bine, combinațiile de simboluri mai mari pot ajunge aproape la jackpot.

Rotiri gratuite

Pentru a obține rotiri gratuite pe role ar trebui să cadă 3 wild, care activează cele 10 rotiri gratuite cu un anumit multiplicator. Dacă în timpul extragerii rotiri, jucătorul reușește să adune încă 3 wild, el poate relansa rotiri în aceeași cantitate și multiplicator.

Argumente pro şi contra

Înainte de a începe să joci pentru bani reali în Vulkan Vegas, merită să verificați avantajele și dezavantajele unei anumite mașini. La urma urmei, în acest fel, îi vei cunoaște punctele forte și punctele slabe, ceea ce va ajuta să faci jocul și mai confortabil.

Avantaje
 • Oportunitatea de a obține rotiri gratuite;
 • Sunt sălbatice și împrăștiate;
 • Există un simbol special de alunecare;
 • Miza minimă pe rotire începe cu 1 monedă.
Dezavantaje
 • Fără re-rotiri;
 • Fără joc de dublare;
 • Fără rundă de bonus;
 • Fără simbol adiacent;
 • Nu se oferă jackpot;
 • Nu sunt suficiente linii active;
 • Nu este potrivit pentru cei cărora le plac pariurile mari.

Drept urmare, se poate observa că Book Of The West - prezentat ca un slot destul de bun. Și, dacă vă plac jocurile cu tematică Wild West, atunci această mașină este cu siguranță ceea ce aveți nevoie! Veți găsi multe caracteristici unice, inclusiv personaje speciale și, desigur, grafica colorată.

În plus, puteți juca slotul nu numai pe PC, ci și pe dispozitive mobile prin intermediul browserului. Puteți obține rotiri gratuite gratuit, în timp ce RTP-ul nu este prea mare. Dar, cu abordarea adecvată, câștigarea de premii bune poate funcționa în continuare!

Alegeți o limbă: