Bonus de până la 90% de depus în fiecare săptămână

Înscrieți-vă acum!

Turnee în fiecare săptămână

Înscrieți-vă acum!

Bonus de bun venit până la 1.000 € + 125 FS

Înscrieți-vă acum!
Venim foarte recomandați:
foarte recomandat
Jucați pe smartphone, tabletă, Mac sau PC
Serviciu de asistență multilingv prompt a sustine
protecție 100% pentru plățile dvs.
Măriți-vă nivelul și ridicați-vă recompense!

Cod bonus Vulkan Vegas 2022

Pentru jucătorii noi și clienții de cazinou complet, Vulkan Vegas a pregătit un set mare de oferte speciale. Printre acestea: acumulări de bonusuri, rotiri gratuite, cashback, program de fidelitate și multe altele. Acest articol va oferi o prezentare generală a celor mai recente coduri promoționale Vulkan Vegas pentru astăzi. Activarea codului bonus va permite jucătorului să obțină fonduri suplimentare sau rotiri gratuite.

Conținut:

Coduri promoționale Vulkan Vegas valide

Pentru a participa la programul de loialitate, este suficient să fii un jucător obișnuit de cazinou. Dar dacă un vizitator are un cod promoțional, îl poate folosi pentru a primi beneficii speciale. Activarea unui cod promoțional va deschide accesul la oferte precum:

 • o rotire gratuită pe Roata Norocului;
 • dublarea punctelor de fidelitate pentru a crește statutul unui utilizator;
 • taxe suplimentare sau rotiri gratuite per depozit.

Instrucțiuni de activare a codului bonus

Numai clienții care au un cont valid de cazinou pot folosi ofertele de coduri bonus. Prin urmare, pentru a putea activa un cod promoțional, trebuie să vă înregistrați un cont la cazinou. Există mai multe modalități de a obține un cod promoțional:

 • În „Bonusurile mele”, găsiți cuponul personal de activat;
 • Fiți la curent cu știrile cazinoului;
 • Înscrieți-vă pentru buletinul informativ;
 • Găsiți codul promoțional pe site-ul partener.

Pentru a activa un cod bonus Vulkan Vegas, copiați-l și inserați-l într-o fereastră specială a cazinoului.

Înscrieți-vă la cazinou

.

Nu există bonusuri fără depunere pentru jucătorii noi pe portalul online. Dar asta nu înseamnă că utilizatorii rămân fără recompense. De îndată ce vă înregistrați contul, există o ofertă specială disponibilă pentru jucătorii noi, care constă în următoarele bonusuri:

 • 100% la prima depunere + 25 de rotiri gratuite pentru slotul Book of Dead de la Play'n GO. Expiră la o săptămână de la înregistrare.
 • 125% la a doua depunere și 50 de rotiri gratuite în slotul Doom of Dead de la Play'n GO. Stimulent disponibil timp de 7 zile de la deschiderea contului și numai la a doua tranzacție.
 • Bonus la depunere de 200% + 100 de rotiri fără depunere la slotul online Fire Joker de la Play'n GO.

Toate recompensele vor fi creditate în contul de bonus al jucătorului (maximum 1.000 € + 125 FS), sub rezerva unui minim de 5 zile pentru a îndeplini cerințele mai neclare necesare.

Reguli de pariere

Toate recompensele în numerar sunt creditate în soldul bonus al utilizatorului cu un pariu de x40, rotiri gratuite de x30 și cashback de x5. Perioada de pariere este de 5 zile de la data primirii recompensei. Se aplică regulile cazinoului:

 • Pariul maxim nu trebuie să depășească 3 EUR;
 • Câștigurile primite de un client de cazinou sunt creditate în contul de bonus. Acestea nu pot fi plătite până când nu sunt îndeplinite condițiile. Câștigurile din pariurile făcute cu banii utilizatorului și serviciul online vor fi împărțite între solduri.
 • Acumulările de bonusuri nu pot fi pariate la un cazinou live. Ruleta și jocurile de cărți iau în considerare 15% din pariul tău, în timp ce aparatele de slot iau 100%. Cu toate acestea, există o listă de sloturi în care nu este posibil să câștigați banii bonus. Lista de mașini poate fi găsită într-o secțiune specială de pe site-ul web Vulkan Vegas.
 • Utilizatorul poate paria pe valoarea recompensei numai după ce contul său real este zero.

Dacă sunt încălcate condițiile de pariere, administrația serviciului online își rezervă dreptul de a: șterge bonusul și toate profiturile ulterioare din acesta, anula contul real al utilizatorului, bloca accesul la portalul online Vulkan Vegas.

Jocul activ aduce utilizatorilor puncte de experiență, care pot fi convertite în bani reali. Cu cât un vizitator câștigă mai multe puncte, cu atât este mai mare nivelul acestuia în programul de loialitate și cu atât cursul de schimb este mai bun.

Alegeți o limbă: